Technische installaties

Kleine tot middelgrote ondernemingen

Vastberaden, ongeacht de uitdagingen

Het elektromechanica-team vervult een essentiële rol binnen Stadsbader. Als experten in de integratie van mechanische en elektrische installaties kunnen onze toegewijde ingenieurs en technici rekenen op ervaring die ze haalden uit diverse, soms erg complexe projecten. Enkel zo bereiken we een foutloze - én veilige - realisatie van elk project.

Uitstraling van uw bedrijf

Gebouwen

Stadsbader heeft een grote passie voor gebouwentechnieken en aarzelt niet om telkens weer de grenzen te verleggen. Of het nu gaat om private klanten of openbare besturen, de elektromechanische divisie van Stadsbader blaast door middel van hightech-technieken elk project nieuw leven in, van kantoorgebouwen en magazijnen over ondergrondse parkeerterreinen tot appartementengebouwen. Verlichting met bijhorende studie, gebouwbeheersystemen, databekabeling, inbraak- en branddetectiesystemen, toegangscontrole, HVAC, sanitair, brandblusinstallaties, alternatieve energie, you name it, we have it!

Geef hier tekst in

Waterzuivering & drinkwaterproductie

Waterzuiveringsstations, voorzien van beluchtingsbekkens, nabezinktanks en slibbuffers, alsook de bouw van technische voorzieningen voor drinkwaterproductie behoren tot ons expertisedomein. Gezinnen toegang bieden tot drinkbaar water, intensief gezuiverd door de meest innovatieve technieken volgens de strenge normen, is een complexe uitdaging die we dankzij onze creativiteit én ervaring graag elke dag opnieuw aangaan.

Geef hier tekst in
Stadsbader maakt elk project bespreekbaar
Geef hier tekst in

Pompstations

Pompstations vormen het mechanische hart van een gigantisch netwerk van transportleidingen, reservoirs, watertorens en distributieleidingen die een continue levering volgens de gewenste debieten voor diverse doeleinden verzekeren. Ervaren experts nemen het voortouw om alle technische, administratieve en financiële aspecten zorgvuldig te plannen, te coördineren en uit te voeren, met als doel de klant een totale ontzorging aan te bieden.

Geef hier tekst in

Infrastructuur

Onze infrastructuur breidt steeds uit of is aan vernieuwing toe, en Stadsbader werkt hier graag met de grootste zorg aan mee. We beschikken over de mensen, de expertise en het materieel die nodig zijn voor de integratie van alle gewenste technieken bij openbare wegen en domeinen, werk- en opstapplaatsen voor het openbaar vervoer, en tunnels. Stadsbader staat hierbij bekend voor zijn efficiëntie, vlekkeloze organisatie en het slim gebruik van de meest moderne methodes.

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak