Over technieken

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid is een absolute topprioriteit in de gehele bedrijfsvoering van Stadsbader. Dit vertaalt zich o.a. in moderne, veilige beschermings- en werkingsmiddelen. Ook is er continue aandacht voor een nette en ordelijke bouwplaats.

Medewerkers krijgen op regelmatige basis opleiding en bijscholing om het belang van verschillende veiligheidsaspecten en een kritische omgang met alles wat met veiligheid te maken heeft steeds fris in de geest te houden.

Duurzaamheid

Duurzaam energiebeleid

Het gebruik van energie wordt een steeds complexer geheel. Meer nog: de uitputting van fossiele brandstoffen vormt een korte termijnprobleem en ook het prijspeil van energie bereikt ongekende hoogten. Met onze ‘duurzame bril’ focussen we ons voortdurend op aangepaste technieken zoals energiezuinige TL- & ledverlichting, en intelligente regelingen voor technische installaties. Bij Stadsbader laten we betaalbare innovatie en energiezuinigheid dan ook niet aan ons voorbijgaan. Beide gaan hand in hand. Dat is wat ons betreft geen tegenstrijdigheid, maar een uitdaging die Stadsbader elke dag opnieuw aangaat!

Geef hier tekst in
Een veilig en duurzaam beleid zijn kernwaarden binnen onze gehele bedrijfsvoering.

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak